}

07 Σεπτεμβρίου, 2016

Το πρώτο ελληνικό drone είναι πραγματικότητα! (εικόνα)


hcuav_708
Το πρώτο αμιγώς ελληνικό drone είναι γεγονός: Ζυγίζει λίγο παραπάνω από ότι ένας μέσος άνθρωπος έχει μήκος 4 μέτρα, απογειώνεται με ταχύτητα 2,8 μέτρων ανά δευτερόλεπτο και μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα 190 χιλιομέτρων ανά ώρα.

Η τραγωδία με το M-113 και η μακάβρια πρωτιά του τάγματος 265 στον Μανταμάδο της Λέσβου


m113_river-640x330
Το δυστύχημα με την ανατροπή του M-113 που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο ενός ΕΜΘ, έγινε στο 265 Μηχανοκίνητου Τάγματος  στον Μανταμάδο της Μυτιλήνης.
Εκεί που βρίσκεται και το γνωστό μοναστήρι του Αρχάγγελου Μιχαήλ.
Είναι ένα τάγμα που δυστυχώς κατέχει μια μακάβρια πρωτιά.

Τώρα κλαις. Γιατί κλαις; Σύ δεν είσαι που γέλαγες χθες;...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Παγκόσμιο ενδιαφέρον και συγκίνηση έχει προκαλέσει το άδειασμα των γραφείων του MOUGA και το πακετάρισμα των προσωπικών ειδών των ρεπόρτερς, των δημοσιογράφων, των σχολιαστών, και λοιπών μνημονιακών παρασίτων, που ως τώρα και στα χρόνια της κρίσης επιβίωναν από την δυστυχία του ελληνικού λαού. 

Στην Κορυφή του Κόσμου Κυματίζει η Γαλανόλευκη….Ένας Ταξίαρχος του Στρατού την Ύψωσε!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η Γαλανόλευκη λίγο πρίν απο την Κορυφή ..Φανερή η εξάντληση της Ομάδος ,αλλά η χαρά αποτυπωμένη στα πρόσωπα της Ομάδος
Ορειβατική αποστολή στα Ινδικά Ιμαλάια πραγματοποίησε από 13 έως 28 Αυγ, 2016 ο Ορειβατικός Σύλλογος Φυλής Αττικής.Σ΄αυτήν έλαβε μέρος και ο γράφων,μέλος του ΣΠΟΡΤ  και του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων,  Ταξίαρχος ε.α Ιωάννης Ξηρός ,  αλπινιστής και ταξιδευτής του κόσμου.

Αναχώρησαν από τη Βάση του Αράξου τα 4 F-16 Block 52+ της 336Μ …Για την Πολωνία!


004


Ελληνικά F-16 Block 52 Advanced της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας της  336 Μοίρα «Ολυμπος» που εδρεύουν στην  116 Πτέρυγα μάχης στον Άραξο, πέταξαν εχθές το πρωί με προορισμό την Πολωνία όπου θα συμμετάσχουν σε κοινή άσκηση με την 2η Tactical Air Wing (TAW).

«Βάρεσε Προσοχή» ο Α/ΓΕΑ …Σε αυτούς που μάγεψαν τους Μοσχοβίτες (φώτο-video)

DSC_1559


Από την Πέμπτη 1 έως και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, επισκέφθηκε τη Ρωσική Ομοσπονδία κατόπιν επίσημης πρόσκλησης από τη διοργανώτρια Αρχή του φεστιβάλ «Spasskaya Tower 2016», στο πλαίσιο του Έτους 2016 Ελλάδας – Ρωσίας.

ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ Μ113... Μια ακόμα τραγωδία με τα «αρχαία» Μ113 - Νεκρός ΕΜΘ στη Λέσβο λόγω ανατροπής της «κονσέρβας»


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου


ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ

Δυστύχημα με ένα νεκρό χθές Τρίτη στη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης στην περιοχή Καμμένου Δάσους στην κεντρική Λέσβο.

Μεταναστευτικό και εθνική επιβίωση

Οι Ευρωπαίοι -και, εν προκειμένω, οι Γερμανοί- εμπαίζουν την Ελλάδα. Ταυτόχρονα τη λεηλατούν, αλλά δεν νιώθουν αρκετά ικανοποιημένοι ούτε από αυτό. Ισως επειδή νομίζουν ότι ξεπληρώνουν γραμμάτια του παρελθόντος, ίσως λόγω των ευρύτερων γεωπολιτικών σχεδιασμών τους, θέλουν να την αποτελειώσουν, καθιστώντας

Αγχώθηκε αλλά "καθάρισε"



Μεγάλη «σφαγή» στις επικουρικές Σεπτεμβρίου λόγω ... λάθους υπολογισμού


Οι εξοντωτικές μειώσεις των επικουρικών του Σεπτεμβρίου που φθάνουν το 50% οφείλονται σε λάθος επαναϋπολογισμό, αποκαλύπτουν παράγοντες της ασφάλισης. Τα νέα ποσά υπολογίστηκαν με συντελεστή 0,49% κατ’ έτος και με βάση τις

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ