}

11 Σεπτεμβρίου, 2016

EKTAKTO: Σοβαρά άρρωστη η Χ.Κλίντον – «Κατέρρευσε» στην τελετή της 11/9 – Έφυγε άρον άρον και υποβασταζόμενη – Δείτε βίντεο και εικόνες


klint


Toυ Βασίλη Καπούλα


Άρον άρον αποχώρησε από την τελετή μνήμης για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου, όπου παρευρέθηκε σήμερα η Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, λόγω σοβαρού ιατρικού επεισοδίου επιβεβαιώνοντας ότι πάσχει από σοβαρή ασθένεια.

Απίστευτο επίτευγμα από το στρατό μας! Εξουδετέρωσαν 23.000…


kalodia


Αντιμέτωποι με μία μεγάλη πρόκληση βρέθηκαν οι στρατιωτικοί μας.

Περισσότερα από 23.000 βλήματα, διαφόρων διαμετρημάτων, εξουδετέρωσαν στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, στρατιωτικοί του Τάγματος Εκκαθάρισης

Σοκ από Ρωσία: Δοκίμασε όλα τα οπλικά της συστήματα – «Περιμένουμε πόλεμο αν εκλεγεί η Χ.Κλίντον» τονίζουν – Καρέ καρέ η άσκηση «Καύκασος 2016» που συγκλόνισε τη Δύση (εικόνες-βίντεο)


kaukasos-8-700x385
Του Βασίλη Καπούλα

Με τα πιο μελανά χρώματα περιέγραψαν Ρώσοι αναλυτές την τωρινή κατάσταση μεταξύ Ρωσίας- Δύσης. Τόνιζαν σε κάθε περίσταση ότι η «Ρωσία είναι έτοιμη να αποκρούσει οποιαδήποτε επίθεση από την Δύση ειδικά αν εκλεγεί η Χ.Κλίντον, η κατάσταση είναι παρόμοια με το 1936-1937».

Μόσχα: «Η ελληνική κυβέρνηση μας πρότεινε την από κοινού εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων»! Η ΑΘΗΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ GAZPROM ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ

geotrotrypano
Κάτι έχει αρχίσει να κινείται όπως φαίνεται στην προσπάθεια της Ελλάδας για αξιοποίηση του ορυκτού της πλούτου καθώς «τη δημιουργία κοινοπραξίας για την εκμετάλλευση φυσικών πόρων πρότεινε η Ελλάδα στη Ρωσία», όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος και αναπληρωτής πρωθυπουργός της ρωσικής κυβέρνησης Αρκάντι Ντβόρκοβιτς.

«ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» ΣΤΗΝ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Βολή ρωσικού διηπειρωτικού πυραύλου RS-12M Topol αλλάζει την παγκόσμια πυρηνική ισορροπία: Αχρηστεύει όλες τις ABM «ασπίδες»



του Πάνου Σπαγόπουλου

Οι ρωσικές στρατηγικές δυνάμεις προχώρησαν σε επιτυχημένη δοκιμή εκτόξευσης διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου (ICBM: intercontinental ballistic missile) RS-12M Topol (κωδικός κατά ΝΑΤΟ: SS-25 Sickle), σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ…..!


Η Δημοσιογράφος που αποδόμησε τον
Τσίπρα είναι η Ευαγγελία Τσικρίκα από τον Alpha μια ερώτηση-βόμβα. 
Είναι η δημοσιογράφος που ανέβασε το αίμα στο 
κεφάλι του Τσίπρα. 
Το ίδιο υπέστη και η Μπουζοκαβασίλη που δεν της επέτρεψε διάλογο. 

Ορκωμοσία Νέων Σμηνιών 66ης Σειράς ΣΤΥΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ορκωμοσία Νέων Σμηνιών 66ης Σειράς ΣΤΥΑ - ΑΤ 072/2016
Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των νέων Σμηνιών της 66ης Σειράς της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ), της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας.

AΘΛΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΘ

TO%2BARISTERO%2BMNHMONIO%2BAIONIO.jpg
ΕΙΝΑΙ Ν΄ΑΠΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ, ΟΛΟ Σ΄ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΝΟ... ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

"Κατανοώ απολύτως ότι η φοροδοτική ικανότητα των χαμηλότερων στρωμάτων έχει εξαντληθεί".(;;;)
...


"Βρισκόμαστε ακριβώς σε εκείνο το σημείο όπου η οικονομία μας αλλάζει πρόσημο και από το μείον της επταετούς ύφεσης γυρνάμε στο θετικό πρόσημο της ανάπτυξης".(!!!)

Κανείς πλην κομματόσκυλων και πολιτικών ιδιωτών (αγγλιστί idiots) δεν παρακολούθησε την ομιλία του ψευτοαριστερoύ πολιτικού νάνου Τσίπρα...

«Η σπίθα που άναψε στην Θράκη», να φτάσει στα Βαλκάνια

«Η σπίθα που άναψε στην Θράκη», να φτάσει στα Βαλκάνια   Πρόσταγμα για αναταραχή με αφορμή την αναστολή λειτουργίας 9 μειονοτικών σχολείων στην Θράκη, λόγω έλλειψης μαθητών, έχει δώσει το Τουρκικό Προξενείο και οι Σύλλογοι του τουρκισμού στην Θράκη, ενώ με παρεμβάσεις του τουρκικού κράτους επιχειρούν να αποτρέψουν την μετακίνηση των παιδιών στην Δημόσια Εκπαίδευση και την φοίτηση σε ελληνικά Πανεπιστήμια, προβάλλοντας την …εξ αποστάσεως φοίτηση σε τουρκικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Η πιλότος μαχητικού που η κυβέρνηση της ζήτησε να γίνει καμικάζι και να καταρρίψει πολιτικό αεροσκάφος


HEATHER LUCKY PENNEY

Η 11η Σεπτεμβρίου του 2001 είναι μια αποφράδα ημέρα για την ιστορία των ΗΠΑ. Είναι η μέρα που τρομοκράτες – αεροπειρατές προκάλεσαν σοκ σε όλο τον κόσμο με τα χτυπήματά τους στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης και στο αμερικανικό Πεντάγωνο και άλλαξαν τον ρου της ιστορίας με τις ΗΠΑ να εμπλέκονται στρατιωτικά ενεργά σε Ιράκ και Αφγανιστάν διαμορφώνοντας μια σύγκρουση πολιτισμών που στις μέρες μας έχει πλέον πάρει δραματικές διαστάσεις.

Chinook 11/9/2004: Ένα δυστύχημα 17 νεκροί πολλά ερωτήματα καμία απάντηση 12 χρόνια μετά


chinook-at-night

Δώδεκα χρόνια πριν…Ώρα 10.56. Το ελικόπτερο Chinook που μεταφέρει τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και τη συνοδεία του στη μονή Βατοπεδίου στο Άγιο Όρος, πέφτει “σαν πέτρα” στη θάλασσα λίγο πριν την προσγείωσή του. Όλοι οι επιβαίνοντες νεκροί. Δώδεκα χρόνια μετά κανείς δεν έχει απαντήσει στο ερώτημα πως έπεσε το Chinook. Γιατί;

Ρωσική πρόταση εκσυγχρονισμού του ελληνικού Στόλου με μια νέα ναυπήγηση-πλατφόρμα βλημάτων cruise Kalibr! (βίντεο)

ΘΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΚ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ
του Πάνου Σπαγόπουλου
Την ναυπήγηση μιας σειράς πλοίων που θα βασίζονται στην stealth σχεδίασης κλάση Buyan-M (Project 21631) εξοπλισμισμένα με πυραύλους cruise Kalibr, αλλά και ισχυρό α/α εξοπλισμό, όπως και βλήματα κατα σκαφών επιφανείας θα προτείνει η Ρωσία να προμηθευτεί το ελληνικό Πολεμινό Ναυτικό, προκειμένου να καταφέρει να εκσυγχρονίσει τον απαρχαιωμένο στόλο του με χαμηλό κόστος!

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ