}

15 Σεπτεμβρίου, 2016

Ισλαμικός παιδικός στρατός θα αιματοκυλήσει την Ευρώπη- Συναγερμός στις υπηρεσίες πληροφοριών της ΕΕ (συγκλονιστικό βίντεο)

dbe9ca31f737feaaec7724ce707ec618ac762599_article
Ο εξαετής τρομερός από όλες τις απόψεις πόλεμος  στη Συρία,  στην κυριολεξία έχει εξαντλήσει το  μεγαλύτερο μέρος του ενεργού ανθρώπινου δυναμικού των ισλαμιστών μαχητών, αναφέρει δημοσίευμα.
Για αυτό και οι πολέμαρχοι που είναι υπεύθυνοι των τρομοκρατικών ομάδων έβαλαν σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο να προσελκύσουν  στις τάξεις τους παιδιά, το οποία είναι εύκολα στην πλύση εγκεφάλου και στην  καθοδήγηση,  με την καθημερινή μελέτη  ακραίων ισλαμικών  δογμάτων για  να συνηθίσουν στην ωμή  βία.

Το λένε…όλοι οι οικονομολόγοι ! Ο Α.Τσίπρας πρέπει να εθνικοποιήσει το τραπεζικό σύστημα και να εξέλθει από την ευρωζώνη αύριο το πρωί

202846-201513-177681-174472-euro-flag-5
Στον διεθνή τύπο παρουσιάστηκε μια βαρυσήμαντη συνέντευξη του Jack Rasmus,  διάσημου καθηγητή Οικονομικών στο St. Marys College και συγγραφέα του βιβλίου «Η αρπαγή της Ελλάδας: ένας νέος χρηματοπιστωτικός ιμπεριαλισμός αναδύεται», στην οποία ο ίδιος ζητά επιτακτικά από την νυν ελληνική κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Α.Τσίπρα  να αποκρούσει όλα  τα αιτήματά του  Διεθνούς Νομισματικού  Ταμείου (ΔΝΤ) για δήθεν «μεταρρυθμίσεις» στον τομέα των εργασιακών σχέσεων, προκειμένου να εξασφαλίσει μια τρίτη διάσωση.

Στο ναδίρ το αξιόμαχο του τουρκικού Στρατού: Νέα επίθεση του PKK σε τουρκική βάση με τους Τούρκους στρατιώτες να τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν (βίντεο)

pkk
Του Βασίλη Καπούλα
Ακόμη ένα βίντεο που δείχνει την ανικανότητα του τουρκικού Στρατού έδωσαν στη δημοσιότητα οι Κούρδοι. Το βίντεο αυτό όπως και τα δύο τελευταία από την Β.Συρία που δείχνουν την καταστροφή τριών τουρκικών αρμάτων μάχης είναι χρήσιμα για εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με το αξιόμαχο του τουρκικού Στρατού.

Συντάξεις: Σε 20 ημέρες οι νέες μειώσεις σε 650.000 συνταξιούχους!

Συντάξεις: Σε 20 ημέρες οι νέες μειώσεις σε 650.000 συνταξιούχους!
Νέο πλήγμα στους συνταξιούχους από τις αρχές Οκτωβρίου που θα πάρουν μειωμένες επικουρικές συντάξεις και μερίσματα.
Σύμφωνα με το Έθνος 240.000 δικαιούχοι επικουρικών, 280.000 μερισματούχοι δημόσιοι υπάλληλοι, 6.000 υψηλοσυνταξιούχοι, 11.000

Η Σχολή Ευελπίδων απαξιώνει τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων;


Όπως μας πληροφορεί στο φύλλο της 13ης Σεπτεμβρίου η Εφημερίδα «Εστία», η Σχολή Ευελπίδων προέβη σε μια πρωτοφανή επιστημονική απαξίωση της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, σε μια κίνηση που προκαλεί αλγεινές εντυπώσεις και χρήζει άμεσης παρέμβασης.

Σάββας Καλεντερίδης : Νέα Γεωπολιτικά δεδομένα σε Κύπρο και Συρία

556000011293205
Η Ελλάδα και η Κυπριακή Δημοκρατία θα πρέπει να αντιληφθούν ότι ο διεθνής παράγοντας και τα μεγάλα συμφέροντα στο χώρο της ενέργειας, πιέζουν για μία διευθέτηση στο Κυπριακό που θα τους εξασφαλίζει περιβάλλον «ηρεμίας» για τις επενδύσεις τους στη περιοχή.

Βίτσας στην Πορτογαλία: Τι είδε και με ποιους συναντήθηκε -ΦΩΤΟ


bitsasportogalia

O Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, ολοκλήρωσε σήμερα Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016, τη διήμερη επίσημη επίσκεψη του στην Πορτογαλία.

Νέα στοιχεία της WADA έβγαλαν στη δημοσιότητα για ντοπαρισμένους αθλητές

wadaΟ Παγκόσμιος Οργανισμός Αντι-Ντόπινγκ (WADA), ανέφερε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του Reuters, πως οι Ρώσοι χάκερ, προχώρησαν σε νέα κυβερνο-επίθεση, διαρρέοντας νέα εμπιστευτικά έγραφα με ιατρικά στοιχεία στο διαδίκτυο, παρόμοια με εκείνα που είχαν δημοσιεύσει νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Στον «αέρα» το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα- Στο στόχαστρο των δανειστών τα επιδόματα


eisfores-600x381

Στον αέρα φαίνεται ότι βρίσκεται ο θεσμός του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση καθώς υπάρχει διάσταση απόψεων ανάμεσα σε κυβέρνηση και δανειστές για τη χρηματοδότησή του.

Στο «άψε σβήσε» οι Κινέζοι πήραν το έργο του εργοστασίου παραγωγής ρεύματος στην Φλώρινα από τους Ρώσους !

1476952831
Ελλάδα και  Κίνα υπέγραψαν για την κατασκευή της μονάδας παραγωγής ενέργειας στην Φλώρινα – «Τους έφαγαν στην στροφή οι Κινέζοι».
Ενώ η χώρα μας ήταν σε συζητήσεις με την Ρωσία  για την κατασκευή ενός ηλεκτροπαραγωγού σταθμού με την ονομασία «Μελίτη ΙΙ» , οι Κινέζοι σαν πιο επιδέξιοι έμποροι που είναι έκλεισαν την «δουλειά» στο άψε σβήσε.  

Διλήμματα στελεχών ΕΔ για την αναγνώριση των 5 ετών εκστρατείας

  • Με έγγραφο «καλούν» τα στελέχη να «σπεύσουν» για υποβολή αιτήσεων αναγνώρισης έως 31-12-2016.
  • Δεν διευκρινίζουν πόσο θα κοστίσει αν υποβληθούν αιτήσεις αναγνώρισης μετά την 1-1-2017.
  • Η αναγνώριση σημαίνει αυτόματη «έμμεση» μείωση του μισθού τους 100 - 150€ το μήνα για 5 έτη (6,67% επί των αποδοχών).

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ Η ΑΓΚΥΡΑ - ΕΚΤΑΚΤΟ: Τουρκικό ελικόπτερο πέταξε 120 μέτρα πάνω από την Κώ



Ελικόπτερο της τουρκικής Ακτοφυλακής παραβίασε τον εθνικό εναέριο χώρο και πέταξε 120 μέτρα πάνω από εθνικό έδαφος και συγκεκριμένα την Κώ.

Συγκεκριμένα το ελικόπτερο εισήλθε στο FI R Αθηνών στις 7:10 το πρώι και σημείωσε

ΕΚΤΑΚΤΟ ! Το Ισραήλ χτύπησε αιφνιδιαστικά την συριακή στρατιωτική βάση της 121ης Ταξιαρχίας -Επίθεση των Ισραηλινών απέναντι σε Ρώσους και Σύρους;-Συναγερμός στην Λατάκεια


f16-aeroporia-israel

Κλιμάκωση της έντασης ανάμεσα στο  Ισραήλ και την Συρία με τα «απόνερα» να φτάνουν στην ρωσική στρατιωτική βάση της Jmeimim , η οποία τέθηκε σε ύψιστο συναγερμό από την νέα εξέλιξη η οποία μπορεί να πυροδοτήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις παρά την συμφωνηθείσα στρατιωτική εκεχειρία, αναφέρει ο ρωσικός τύπος .

Νέο μέτωπο στη Συρία: Συμμαχία Ισραήλ-τζιχαντιστών εναντίον συριακού Στρατού - Η Χεζμπολάχ ανέλαβε την ευθύνη κατάρριψης του Ισραηλινού F-16 – Άγριες συγκρούσεις με εκατοντάδες τζιχαντιστές νεκρούς (εικόνες-βίντεο)

xezbolax-syria
Του Βασίλη Καπούλα
Νέο μέτωπο στην Συρία: Σφοδρές συγκρούσεις έχουν ξεσπάσει μεταξύ της Χεζμπολάχ η οποία ανέλαβε και την ευθύνη της κατάρριψης του Ισραηλινού F-16, συριακού Στρατού και Ισραηλινών δυνάμεων στο Γκολάν και στη Quneitra. Το Ισραήλ είναι δυσαρεστημένο με την εκεχειρία και προσφέρει κάλυψη στους τζιχαντιστές με δεκάδες αεροπορικές επιδρομές ώστε να μην αναπτύξει δυνάμεις ο συριακός Στρατός στα σύνορα.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ