}

19 Σεπτεμβρίου, 2016

Εντυπωσιακά ΒΙΝΤΕΟ Από τα Αεροσκάφη της Π.Α. τα ελικόπτερα SUPER PUMA και A-64 Apache της Αεροπορίας Στρατού και S-70 Sikorsky του Π.Ν. στην Τανάγρα {βίντεο από Athens Flying Week 2016}

Athens Flying Week 2016 (Τανάγρα) Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ) F-16 Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Ζευς



Κατατάχθηκαν οι Επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων Έτους 2016 στη Σχολή Ικάρων (ΣΙ) και στη Σχολή Υπαξιωματικών Διοικητικών (ΣΥΔ)

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016, παρουσιάστηκαν για κατάταξη στη Σχολή Ικάρων (ΣΙ), στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, οι επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων για το έτος 2016, σύμφωνα με τα αποτελέσματα επιλογής του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

«Φύγετε από δω ρε...»


Του Γιάννη Σιδέρη

«Φύγετε από δω ρε (…) μας λέει ο κόσμος, όταν τον πλησιάζουμε», είπε, ενώπιον του Αλέξη Τσίπρα, ένα επαρχιακό μέλος της Κ.Ε., το Σάββατο, πρώτη ημέρα της συνεδρίασης. Η φράση περιείχε και ένα μη πολιτικό χαρακτηρισμό που δεν προσθέτει τίποτε αν αναφερθεί.

ΒΑΡΥΣ Ο «ΦΟΡΟΣ» ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ - Επίθεση των Κούρδων σε τουρκικό στρατόπεδο στο Tendürek - Σκοτώθηκαν 28 στρατιώτες! (βίντεο)



Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

To Tendürek έχει εξελιχθεί σε ένα πραγματικό «λουτρό» αίματος για τον τουρκικό Στρατό καθώς 28 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στις μάχες κατά την κουρδική επίθεση στο στρατόπεδο του Teperız. 

Ταυτοποιήθηκε ο αντιεξουσιαστής που ξυλοκόπησε τον Διαμαντόπουλο – Το «βιογραφικό» του σε Εξάρχεια και γήπεδα

DIAM


Την ταυτοποίηση του δράστη της επίθεσης σε βάρος του διοικητή της Τροχαίας Αθηνών, Γιώργου Διαμαντόπουλου, κατάφερε η ΕΛ.ΑΣ.

Και οι Αυστραλοί στην λανθασμένη επιδρομή κατά του Συριακού στρατού. Και το παραδέχονται!! ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ, ΟΜΟΛΟΓΙΑ Η ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ;



Εδώ  τι να πεις; Ή οι  Αυστραλοί δεν κατάλαβαν τι έκαναν, ή είναι κυνική ομολογία των συνήθως μετριοπαθών Αυστραλών , ή τέλος είναι παντελώς ηλίθιοι και αδιάφοροι.

Το Συγνώμη των ΗΠΑ δεν Αρκεί όταν Σκοτώνει Σύριους Μαχητές - Η Ρωσία την Κάνει να Φαίνεται Συνεργάτης του ISIS …

Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος
Όταν κάνεις ένα τραγικό λάθος, αν δεχτούμε ότι ήταν λάθος, όπως αυτό που έγινε με τον βομβαρδισμό από αμερικανικά μαχητικά στο Ντείρ εζ Ζορ, που είχε σαν αποτέλεσμα αφενός να σκοτωθούν 80 στρατιώτες του

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ