}

20 Σεπτεμβρίου, 2016

ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ! Πτώση ΑΗ-64D: H μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία των ΕΔ αποφεύχθηκε την ύστατη στιγμή για λίγα μέτρα! (εικόνες,βίντεο, upd)

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Η μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων αποφεύχθηκε για λίγα μέτρα και χάρη στην ικανότητα και την αυτοθυσία που επέδειξαν οι δύο χειριστές του επιθετικού ελικοπτέρου ΑΗ-64D Apache που κατέπεσε στην θαλάσσια περιοχή του κόλπου Ορφανού ανατολικά της Χαλκιδικής, κατά την εκτέλεση της άσκησης "Σάρισα 2016".

ΕΚΤΑΚΤΟ : Επεσε ελικόπτερο «Απάτσι» στη Χαλκιδική. - Τι λέει το ΓΕΣ για το ατύχημα και για την κατάσταση των πιλότων



Ένα ελικόπτερο της αεροπορίας στρατού κατέπεσε το πρωί στον κόλπο Ορφανού ανατολικά της Χαλκιδικής, ευτυχώς οι δύο χειριστές του κατάφεραν να διασωθούν.

Άσκηση «ΣΑΡΙΣΑ 2016»

Από 19 έως 23 Σεπτεμβρίου 2016 θα διεξαχθεί η εθνική διακλαδική άσκηση μεγάλης κλίμακας «ΣΑΡΙΣΑ 2016», υπό τον συντονισμό της 1ης Στρατιάς, με τη συμμετοχή μονάδων και των 3 Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και τμήματος ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ.

Στρατιώτες βραβεύτηκαν επειδή δεν ήθελαν μπάρμπα στην … Κορώνη

stratiofroyra
Όσοι έχουν ζήσει από κοντά τους «διαδρόμους» του υπουργείου Εθνικής Άμυνας έχουν σαφή εικόνα για το πόσο οι στρατιώτες και οι οικογένειές τους αγαπούν τον «μπάρμπα στην Κορώνη» και όσοι δεν έχουν πόσο πολύ εύχονταν να έχουν.
Ωστόσο ο κανόνας έχει και τις εξαιρέσεις του.

Τρέμει η αμερικανική κυριαρχία ! Ρωσία και Κίνα έκαναν επίδειξη στρατιωτικής ισχύος στην Νότια Θάλασσα της Κίνας (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

hqdefaultΟι ρωσικές και οι κινεζικές δυνάμεις  ξεκίνησαν  την ενεργό φάση της  8ήμερης  κοινής ναυτικής άσκησης στην περιοχή της θάλασσας της Νότιας Κίνας, εν μέσω εντάσεων με τις ΗΠΑ, η οποία επεκτείνει τη στρατιωτική παρουσία της στην περιοχή, αναφέρει ο διεθνής τύπος .

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Βρέθηκε η αφορμή του τρίτου παγκοσμίου πολέμου στην Συρία ; -Οι Τούρκοι ετοιμάζουν ζώνη ασφαλείας 5000 χλμ στο βόρειο τμήμα !! (ΒΙΝΤΕΟ)


a8cnrrlvknaqmdabqakmlu0qtsxjrpde_0

Γ. Μοτσάκος 
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ )
Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό national Interest,  ο οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (OPCW) ( ελέγχεται πλήρως  από τις ΗΠΑ)  εξέδωσε μια συμπληρωματική

Τουρκική παρέμβαση στον ΟΗΕ: Οι Κούρδοι του YPG θα διαμελίσουν τη Συρία


Ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Τουρκίας στον ΟΗΕ, Μεχμέτ Φερντέν Τσαρικτσί [Mehmet Ferden Çarıkçı], σε ομιλία του αναφέρει ότι η πολιτική των Κούρδων του YPG στη Συρία «επιδιώκει τη δημογραφική αλλαγή με σκοπό να οδηγήσει στο διαμελισμό της Συρίας».

Νόμιμο και... Ανήθικο!!! Διαλύουν Οικογένειες Στρατιωτικών...

Το κουδούνι χτύπησε. Μαθητές και καθηγητές επέστρεψαν στις τάξεις τους. Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με τα γνωστά προβλήματα για πολλές οικογένειες στρατιωτικών όπου η σύζυγος εργάζεται ως εκπαιδευτικός.

Η αριστερά και η αυτοκαταστροφή του αστικού κόσμου

Πάντα οι "νοικοκυραίοι" και βολεμένοι αστοί, περίμεναν έναν από μηχανής θεό να τους βγάλει από την δύσκολη θέση. Δεν είναι τυχαίο που στην ιστορία των εξεγέρσεων οι αστοί απουσιάζουν. Πρωταγωνιστές είναι είτε οι Αριστεροί, υπό οιαδήποτε μορφή, είτε οι εθνικιστές. Οι δε αστοί, ακολουθούν τους νικητές.

Αυτό είναι το σχέδιο για τον ευρωπαϊκό στρατό που συζήτησαν στην Μπρατισλάβα

Tου Χρήστου Καπούτση 

Η Ασφάλεια, μαζί με την Άμυνα, αναμφισβήτητα παραμένει ένα σημαντικό ζήτημα για την Ε.Ε., που αναδείχτηκε στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής στη Μπρατισλάβα.

Λεγόταν Μιλόσεβιτς, τον θυμάστε; ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ!!!!

ΑΠΟΨΗ / ΑΝΑΛΥΣΗ
by ThePressProject

Ως γνωστόν ο Μιλόσεβιτς ήταν «χασάπης». Και «εγκληματίας». Και «δολοφόνος». Και έκανε «γενοκτονία». Και ειδικά στο Κόσσοβο έκανε και «εθνοκάθαρση». Για να καταλάβετε πόσο «κάθαρμα» ήταν, ακόμα κι αυτός ο Πρετεντέρης - όπως έγραφε τότε - μόλις τον είδε στο εδώλιο της Χάγης (τον Μιλόσεβιτς ) «ανατρίχιασε» (ο Πρετεντέρης...).
Του Νίκου Μπογιόπουλου
Στις 11 Μαρτίου 2006, ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς πέθανε στις φυλακές της Χάγης. Προηγουμένως είχε καταγγείλει τους δεσμοφύλακές του ότι τον οδηγούσαν στο θάνατο, αρνούμενοι να του παράσχουν την αναγκαία ιατροφαρμακευτική αγωγή για τα καρδιακά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ