}

22 Σεπτεμβρίου, 2016

Δείτε Ζωντανά την Διεξαγωγή της Άσκησης " ΣΑΡΙΣΑ 2016"

Δείτε την άσκηση ΣΑΡΙΣΑ 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Επίθεση πυραύλου με χημικά σε αμερικανικά στρατεύματα στο Ιράκ – Φόβοι για παρόμοια επίθεση σε Ευρώπη και Ρωσία


713115_1

Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ )

Τρόμος και πανικός κατέλαβε τα αμερικανικά στρατεύματα στο Ιράκ μετά από επίθεση πυραύλου με χημική κεφαλή από τον ISIS , αναφέρουν όλα τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία ειδήσεων.

Σοκ από τα ψέμματα των ψευτοθόδωρων του Μαξίμου: Γιατί στη συνάντηση A.Τσίπρα-Ρ.Τ.Ερντογάν δεν υπήρχε ελληνική σημαία; – Δείτε τις φωτογραφίες

tsipras-erdogan
Πολλά ερωτηματικά προκάλεσε το γεγονός ότι στις φωτογραφίες από τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απουσίαζε η ελληνική σημαία, ενώ ο Έλληνας πρωθυπουργός ήταν διαρκώς με φόντο τη σημαία της Τουρκίας. Η επίσημη δικαιολογία του Μαξίμου δεν πείθει... (Πόσο μάλιστα, που στις αντίστοιχες συναντήσεις με Ομπάμα, Ολάν και Ξι Γινπινγκ υπήρχε η Ελληνική σημαία. )

Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΡΙΜΙΝΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΡΙΜΙΝΙ

Του Δημήτρη Μαρκάκη


  • Η Πόλη Ρίμινι (Κεντρική Ιταλία) ελευθερώθηκε και παραδόθηκε στον ελληνικό στρατό (1944).
  • 116 Έλληνες άφησαν την τελευταία πνοή στο Ρίμινι για να ελευθερώσουν τους, προ μηνών, κατακτητές τους.

Η 1η Στρατιά πληρώνει το ρεύμα κέντρου «μεταναστών» στα Τρίκαλα!

metanastes_deiΣτην 1η Στρατιά φαίνεται ότι λεφτά υπάρχουν. Αλλά όχι για τις ΕΔ και το προσωπικό. Η 1η Στρατιά πληρώνει 22.785,78 ευρώ για να έχει ρεύμα το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Μεταναστών στα Τρίκαλα!

Η ΚΑΤΟΧΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ : Οι Δανειστές τα θέλουν Όλα!!! - Ιδιωτικοποιούν τον εθνικό εναέριο χώρο: Αναθέτουν στους Γερμανούς της Fraport τη διαχείριση του



ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

Οι δανειστές θέλουν τώρα και τον εθνικό εναέριο χώρο. Μεθοδεύουν ένα σχέδιο κατάτμησης της δημόσιας Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και τη δημιουργία Ανώνυμων Εταιρειών και μέσω αυτών θα επιχειρήσουν εν συνεχεία να ιδιωτικοποιήσουν τον εθνικό εναέριο χώρο.

Δόγμα κοινού αμυντικού χώρου εξήγγειλε από το Κάιρο ο Π.Καμμένος – Οι ΕΔ Ελλάδας και Αιγύπτου θα προστατεύουν τις δύο ΑΟΖ - ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΥΕΘΑ (BINTEO)



του Πάνου Σπαγόπουλου
Με μια εντυπωσιακή δήλωση περί «κοινού αμυντικού χώρου» Ελλάδας – Αιγύπτου «σφραγίστηκε» η πρώτη ημέρα της επίσημης επίσκεψης του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στην Αίγυπτο.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ