}

28 Σεπτεμβρίου, 2016

Ο στρατηγός Joseph Danford τινάζει την Τουρκία στον αέρα!

image.jpeg
Ο επικεφαλής του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας των ΗΠΑτινάζει την πρόσφατη προσέγγιση ΗΠΑ – Τουρκίας στον αέρα, ανακοινώνοντας την σαφή πρόθεση των ΗΠΑ να εξοπλίσουν τους ΚΟΥΡΔΟΥΣ του YPG, τους οποίους η τουρκια θεωρεί παρακλάδι του PKK!  Ο στρατηγός ο οποίος θεωρείται η κεφαλή των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων σε επίπεδο επιχειρήσεων, έχει επιβάλει αυτή την άποψη και στον υπουργό άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών, γεγονός που οδήγησε στην σαφή δήλωση του τελευταίου ότι συμφωνεί με τον εξοπλισμό των Κούρδων της Συρίας με αμερικανικά όπλα. Αναμένονται οι αντιδράσεις της Τουρκίας, αφού η αποστολή όπλων θεωρείται πλέον γεγονός.

Ρετάλια και ρεμάλια...


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Έξη χρόνια μετά και μας κυβερνούν αυτοί!
Κι αφού κοιτάξουμε καλά το διπλανό κολάζμπορούμε να πα να βρούμε έναν γερό τοίχο να βαρέσουμε το κεφάλι μας.

Ό,τι βαθύτερο στο σκουπιδαριό της λαμογιάς του ΠαΣοΚ, ό,τι γραφικότερο, πιό πεινασμένο, και παντελώς άχρηστο της ΝΔκαθώς και ό,τι πιό α@άμητο, πιό κακο@αμημένο, τεκνατζούδικο,ξετσίπωτο και ημιαγράμματο (καθώς η ιδεοληψία συνιστά έλλειψη παιδείας) απ' τον αυθεντικό

«ΚΟΛΑΣΗ ΕΠΙ ΓΗΣ» ΑΠΟ ΜΙL ΜΙ-35, Τ-90 ΚΑΙ ΒTR-82Α «Ρωσικός οδοστρωτήρας» στο Χαλέπι: Κατέλαβαν την παλιά αγορά της πόλης μετά από σκληρή μάχη (βίντεο)



Oι ρωσικές μηχανοκίνητες ίλες εξοπλισμένες με άρματα μάχης Τ-90MS και BTR-82 μπήκαν σήμερα και απελευθέρωσαν την περιοχή Φαράφρα, στο κέντρο της παλιάς πόλης του Χαλεπίου, υποστηρίζοντας τα συριακά στρατεύματα.
Σε δύο περιπτώσεις εκτοξεύθηκαν κατά των ρωσικών αρμάτων μάχης αντιαρματικοί πύραυλοι Tow II, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να διατρήσουν την θωράκισή τους. Ακολούθως ΤΟΜΑ BTR-82A, εκκαθάρισαν τις αντιαρματικές φωλέες των ισλαμιστών με καταιγιστικά πυρά.

Ελληνικά F-16 πήραν στο Κυνήγι τα Οπλισμένα Τούρκικα …Που στο φεύγα πέταξαν πάνω από τους Ανθρωποφάγους!


emploki

Μόλις χθες γράφαμε για την επίσκεψη του Τούρκου  Πασά  της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ της Κωνσταντινούπολης στη Λάρισα στο πλαίσιο δήθεν των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο  Χωρών  και δυστυχώς πάλι δικαιωθήκαμε !

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ