}

04 Οκτωβρίου, 2016

Η ελληνική στρατιωτική διπλωματία κόντρα στους επίδοξους “βεζίρηδες” της πολιτικής

apostolakis_saceur
Η εσωστρέφεια που μας έχουν επιβάλλει οι κυβερνήσεις της κρίσης δεν μας αφήνει να αντιληφθούμε το σημαντικό “παιχνίδι” που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή. Οι εξελίξεις στη Τουρκία,στη Μέση Ανατολή, στη βόρεια Αφρική, αλλά και στα Βαλκάνια αντιμετωπίζονται …ως δευτερεύοντα θέματα από τα ΜΜΕ και οι κυβερνήσεις της τελευταίας εξαετίας εμφανίζονται περίπου ως απλοί θεατές.

Πώς η Ελλάδα αλλάζει τον χάρτη και γίνεται κόμβος μεταφοράς αερίου της Ευρώπης

Η στρατηγική διαδοχικών κυβερνήσεων για την ανάδειξη της Ελλάδας σε ενεργειακό κόμβο αποκτά σάρκα και οστά με την προώθηση σειράς επενδυτικών σχεδίων που έχουν ως επίκεντρο τη χώρα μας.
Οι αγωγοί ΤΑΡ (Trans Atlantic Pipeline), IGB (ελληνοβουλγαρικός), East Med (Ισραήλ – Κύπρος – Ελλάδα), South European Pipeline (για τη μεταφορά ρωσικού φυσικού αερίου) και IGI (Ελλάδα – Ιταλία) που βρίσκονται σε

Αποκάλυψη σοκ: Ο Β.Πούτιν έχει στα χέρια του θανάσιμο όπλο ακτίνων θανάτου TESLA!

Γ. Μοτσάκος 
(Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ )
Οι φήμες  για το πανίσχυρο όπλο «ακτίνας θανάτου»  Tesla δεν ήταν απλά ένα αποκύημα της φαντασίας κάποιων τρελών επιστημόνων και συνομοσιολόγων , αλλά μια ωμή πραγματικότητα που αποκρύφτηκε επιμελώς από την ανθρωπότητα .
Όπως αποκαλύφθηκε από τις σερβικές μυστικές υπηρεσίες , το  FBI εδώ και πολλά χρόνια  είχε εξαπολύσει μια τεράστια επιχείρηση για την απόκτηση των σχεδίων για την δημιουργία του, και εντός Σερβίας.

EKTAKTO: Τελεσίγραφο πολέμου εξέδωσε ο Β.Πούτιν στις ΗΠΑ – Τι απαιτεί η Ρωσία

Του Βασίλη Καπούλα
Tελεσίγραφο πολέμου εξέδωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, στις ΗΠΑ απαιτώντας την ικανοποίηση μιας σειρά αιτημάτων αλλιώς οι εξελίξεις θα είναι δραματικές – και ήδη είναι- για όλο τον πλανήτη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση η Ρωσία απαιτεί:
-Oι ΗΠΑ να δώσουν αποζημιώσεις λόγω των κυρώσεων.

«Εγκεφαλικά» στα ATM: Σήμερα μείωση – σοκ στις επικουρικές έως 40%!

Η «λυπητερή» ήρθε για τρίτη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών για χιλιάδες συνταξιούχους.
Μετά την αυξημένη παρακράτηση της εισφοράς υπέρ ΕΟΠΠΥ, τη δραματική μείωση των μερισμάτων και την περικοπή των προσυνταξιοδοτικών παροχών των συνταξιούχων τραπεζικών, ήρθε η σειρά της μείωσης των επικουρικών. Από το «σφαγείο» περνούν σήμερα περίπου 25.000 δικαιούχοι επικουρικών, οι οποίοι έχουν μηνιαίο εισόδημα αθροιστικά πάνω από 1.300 ευρώ μικτά.

ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ! Εστάλη το «Κομάντο στο Καστελόριζο!»

ceb1ceb9ceb3ceb1ceb9cebf11Αστραπιαία ήταν η αντίδραση του Γενικού Επιτελείου Στρατού που έστειλε τον Γενικό Επιθεωρητή Στρατού στην 95 ΑΔΤΕ και στο στο Τρίγωνο του Καστελόριζου να επιθεωρήσει την ετοιμότητα των Υπερασπιστών των νησιών !

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ