}

08 Οκτωβρίου, 2016

Βίντεο: Με κόλαση φωτιάς σπάνε το τουρκικό «Νότιο Βέλος» στο νότιο Εβρο μαχητικά της ΠΑ και επιθετικά ελικόπτερα [φωτό]

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΔ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ «ΝΟΤΙΟ ΒΕΛΟΣ» ΠΟΥ ΑΠΟΚAΛΥΨΕ Η «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ»

του Χρήστου Μακρόπουλου
Στο πλαίσιο της άσκησης "Παρμενίων 2016", τα Επιτελεία απάντησαν άμεσα στο σχέδιο εισβολής "Νότιο Βέλος" που αποκάλυψε η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ στο τεύχος που κυκλοφορεί σε ολόκηρη την Ελλάδα, για εισβολή στο νότιο Εβρο και προώθηση στην κεντρική Ροδόπη. Μαχητικά αεροσκάφη της ΠΑ F-16, F-4E και RF-4E, καθώς και AH-64D Apache.

Τριάντα δευτερόλεπτα πριν τον Αρμαγεδδώνα


Ο παγκόσμιος πόλεμος δεν αποτελεί πλέον μια γενική και αόριστη απειλή, λέει εδώ και καιρό ο Δρ. Πωλ Κρεγκ Ρόμπερτς (Paul Craig Roberts), πρώην Ρεπουμπλικάνος υπουργός επί Ρήγκαν. Αντιθέτως, όπως προειδοποιεί ο Ουΐλλιαμ Πέρρυ (William Perry), (30 Seconds To Midnight | Foreign Policy Journal), πρώην υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, η ανθρωπότητα είναι στα πρόθυρα της πυρηνικής καταστροφής.

Η Λωζάνη, η Υφαλοκρηπίδα και το Φάντασμα της ΑΟΖ: Αν πέσει η Κύπρος θα αντέξει το Αιγαίο;

Ο Ελευθέριος Βενιζέλος, επικεφαλής της ελληνικής αποστολής, αναχωρεί από το ξενοδοχείο του στη Λωζάνη.γράφει ο Θ. ΚΑΡΥΩΤΗΣ

Όπως έγραψε πρόσφατα ο πρώην υφυπουργός εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας: «Η Συνθήκη της Λωζάνης δεν είναι μόνο το θεμέλιο της ελληνοτουρκικής συνύπαρξης επί σχεδόν ένα αιώνα. Είναι το πιστοποιητικό θανάτου της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και το πιστοποιητικό γέννησης της Τουρκικής Δημοκρατίας, υπογεγραμμένο μάλιστα και από τις ευρωπακες δυνάμεις...

Ο κλασικός τρόπος για να σώζεις πατρίδες είναι να κόβεις συντάξεις - Το λέει και το "κομμουνιστή" Κατρούγκαλο...

Σε ουσιαστική κατάργηση της σύνταξης χηρείας προχωράει το υπουργείο με τον νόμο Κατρούγκαλου που όχι μόνο κόβει τη σύνταξη σε όσους είναι κάτω από τα 55, αλλά αφήνει τη μισή ή και ακόμη λιγότερη σύνταξη σε όσους έχουν δουλειά ή δικαιούνται και δική τους σύνταξη...

Πρόκληση από την Τουρκία: Η Άγκυρα δημοσίευσε χάρτη με την μισή Ελλάδα να είναι τουρκική



του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ
           
                 Mετά την δήλωση του           Ρ.Τ.Ερντογάν περί αναθεωρήσεως της Συνθήκης της Λωζανης οι Τούρκοι δημοσιεύουν έναν χάρτη ο οποίος δείχνει την Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική, τη Θράκη, την Κρήτη, την Κύπρο και πολλά από τα νησιά του Αιγαίου να ανήκουν στην Τουρκία και όχι στα δύο ελληνικά κράτη (την Κυπριακή Δημοκρατία την έχει εξαφανίσει εντελώς).

ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΔΙ ΣΤΗ ΜΟΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΡΚΟΥΚ.

Σάββας Καλεντερίδης
Εχουν γραφτεί πολλά από αρθρογράφους και αναλυτές και έχουν ειπωθεί περισσότερα από όσα θα έπρεπε να ειπωθούν για τις δηλώσεις του Ερντογάν σχετικά με τη Συνθήκη της Λωζάννης.
Το πώς και το γιατί έγιναν οι συγκεκριμένες δηλώσεις θα τα αναλύσουμε διεξοδικά στο άρθρο μας της Κυριακής. Προς το παρόν, θα μείνουμε στα όσα είναι σε εξέλιξη στο Ιράκ και συγκεκριμένα στην κρίση που σοβεί στις σχέσεις του Ιράκ και της Τουρκίας.

Περίπου από διετίας ο τουρκικός στρατός δημιούργησε έναν ημιμόνιμο καταυλισμό στην περιοχή Μπασίκα της Μοσούλης, στον οποίο σταθμεύουν μονάδες τεθωρακισμένων, πεζικού, πυροβολικού, μηχανικού και διαβιβάσεων, καθώς και τα απαραίτητα τμήματα

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΧΤΥΠΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ! «Η πατρίδα μας πρέπει να είναι σε εγρήγορση – Επικίνδυνο και ασταθές το τοπίο στη Μεσόγειο»


«Οι καιροί είναι δύσκολοι για την πατρίδα μας.

Τώρα περισσότερο από ποτέ, η πατρίδα μας θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση» 

είπε ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος από τον Εβρο και την στρατιωτική άσκηση «Παρμενίων, σημαίνοντας συναγερμό για τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ