}

24 Νοεμβρίου, 2016

Ο Μ.ΦΛΙΝ ΤΟΝΙΣΕ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΣΜΕΡΓΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ Το πρώτο ηχηρό χαστούκι του Ν.Τραμπ στον Ρ.Τ.Ερντογάν - Ο νέος Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας μίλησε για «ανεξάρτητο Κουρδιστάν»

Το πρώτο χαστούκι από το νέο Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ έφαγε χθες η Τουρκία και ο Ρ.Τ. Ερντογάν για τον μεγαλοϊδεατισμό του. Ο στρατηγός Μάικ Φλιν, που προορίζεται για Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του νέου Πλανητάρχη μίλησε ευθαρσώς για τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου Κουρδικού κράτους στα σύνορα με την Τουρκία και μάλιστα παρουσίασε το γεγονός αυτό ως άμεση επιδίωξη του κ. Τραμπ.

ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΤΙΝ ΑΤΣΕΣΟΝ 52 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ; Η Άγκυρα τώρα μιλάει για «προσάρτηση» της βόρειας Κύπρου - Μια καλή ευκαιρία για ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Η Άγκυρα μετά την αποτυχία εξεύρεσης «λύσης» στις συνομιλίες Ακιντζί-Αναστασιάδη (βασικά η Κυπριακή Δημοκρατία δεν αποδέχθηκε την πλήρη υποταγή που ζητούσαν οι Τούρκοι) τώρα μιλάει για «προσάρτηση» της βόρειας Κύπρου προσφέροντας έτσι μια μοναδική ευκαιρία στον Ελληνισμό για ένωση των δύο ελληνικών κρατών, της Ελλάδας και της νόμιμης Κυπριακής Δημοκρατίας!

HAPPY THANKSGIVING


Our best wishes to all our readers in the USA

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ