}

25 Ιανουαρίου, 2017

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΔ Νέο σοκ: Τουρκόφρονας «Έλληνας» στρατιώτης οπαδός των Γκρίζων Λύκων «προστάτευε» τον Α.Τσίπρα!

του Πέτρου Αναστασίου

Μετά τους «αλβανόψυχους» δήθεν Ελληνες στρατιώτες του Κέντρου Εκπαίδευσης Μεσολογγίου, τώρα έρχεται στην δημοσιότητα και «Ελληνας» που υπηρετούσε σε νευραλγική θέση στην Πολεμική Αεροπορία (στην Μονάδα Προστασίας Αεροδρομίου της 112 Πτέρυγας Μάχης της Ελευσίνας) ο οποίος ορκίζεται πίστη στην τουρκική σημαία και στον τουρκικό λαό.
 Μάλιστα, όπως ο ίδιος δηλώνει είναι "θαυμαστής των Γκρίζων Λύκων" και  “περήφανος που είναι Τούρκος”.
Ο συγκεκριμένος που ανήκει στην μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, είναι πράγματι απορίας άξιο πώς βρέθηκε σε αυτή την θέση.
Γιατί δεν είναι μόνο το γεγονός πώς θα πετάξει το όπλο του π.χ. σε μία καταδρομική επιχείρηση στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο από Τούρκους κομμάντο (αν καταστραφούν τα C-130 της βάσης κόβονται όλες οι αερομεταφορές και οι δυνατότητες ενίσχυσης των νησιών), υπάρχει και άλλο κεφαλαιώδες ζήτημα:
Ηταν πηγή πληροφοριών των τουρκικών υπηρεσιών, για τις μετακινήσεις με τα πρωθυπουργικά αεροσκάφη τόσο του ίδιου του πρωθυπουργού, όσο και των υπουργών. Λεπτομερής αναφορά, πότε ήρθαν, ποιοι τους συνόδευαν, πότε έφυγαν κλπ.
Μαλιστα πληροφορίες του pronews.gr αναφέρουν ότι οι συγκεκριμένος παρίστατο ως φρουρά ασφαλείας σε αναχώρηση του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα σε ταξίδι του στις Βρυξέλλες αλλά και σε ταξίδι του υπουργού Εθνικής Αμυνας Π.Καμμένου.
Ολοι αυτοί μια ανάσα από την κάννη του αυτόματου όπλου του, οπότε είναι ευκόλως αντιληπτό τι θα μπορούσε να συμβεί συνδυαστικά με μία απόπειρα δολοφονίας τους και μια αιφνιδιαστική επίθεση της Αγκυρας στο Αιγαίο
Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκετές φωτογραφίες.
Ο συγκεκριμένος παρουσιάστηκε στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη και στη συνέχεια μετατέθηκε στην 112 ΠΜ στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας.
Είναι απορίας άξιο ποιος είχε την φαεινή ιδέα να τοποθετήσει σε μια τέτοια θέση έναν μουσουλμάνο. Φυσικά, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων μουσουλμάνων είναι καλοί Ελληνες, αλλά υπάρχουν και οι γνωστοί εξτρεμιστές, οι οποίοι είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν μέσα σε εκατοντάδες ομοθρήσκους τους, οπότε καλό είναι να υπηρετούν συνολικά σε άλλες θέσεις, λιγότερο κρίσιμες και σίγουρα να μην έρχονται τόσο κοντά με την ανώτατη πολιτική ηγεσία.
Στη φωτογραφία που έχει για προφίλ εμφανίζεται με την Τουρκική σημαία από πίσω του
Ο νεαρός για να καταδείξει “πόσο ευτυχισμένος αισθάνεται που είναι Τούρκος”,   χρησιμοποιεί αυτήν ακριβώς την φράση του Κεμάλ Ατατούρκ, η οποία είναι και η εθνική φράση της Τουρκίας σαν λεζάντα ακριβώς με την τουρκική σημαία από πίσω του.
Μόλις πριν από πέντε εβδομάδες έκανε καινούρια ανάρτηση στην οποία δήλωνε πολύ τυχερός που γεννήθηκε Τούρκος, στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας στη Δυτική Θράκη.
Σε περυσινή ανάρτησή του αναφέρθηκε και στους γκρίζους Λύκους, στην Δυτική Θράκη χωρίς να παραλέιψει να περιγράψει και τον εαυτό του έτσι ως «λύκο» δηλαδή.
Και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να σημειωθεί ότι αφού πρόκειται για νεαρό από την μουσουλμανική μειονότητα, δεν τίθεται θέμα ιθαγένειας, καθώς γεννήθηκε με την ελληνική ιθαγένεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ