}

25 Απριλίου, 2017

Πρόβα Πολέμου 4 εμπλοκές, 71 Παραβιάσεις και 13 F-16 στον Αέρα!

7.jpg~original



Ο Κακός χαμός συνέβη και σήμερα στο Αιγαίο και όσο δεν αποφασίζουμε να αντιδράσουμε δυναμικά τα πράγματα θα πάνε όλο και χειρότερα …Το θερμό καλοκαίρι είναι μπροστά μας !
Σήμερα το πρωί μια Τετράδα Τούρκικων F-16 που όλα δείχνουν οτι είναι νεαροί και άπειροι Χειριστές που έχουν άγνοια κινδύνου μπήκαν στο Ελληνικό FIR και προέβησαν ούτε λίγο ,ούτε πολύ 31 Παραβιάσεις που οι 4 απο αυτές εξελίχθηκαν σε Αερομαχίες και εμπλοκές !

Τα τούρκικα Οπλισμένα  του Σχηματισμού ενεπλάκησαν με Ελληνικά Μαχητικά που απογειώθηκαν απο την νήσο Σκύρο, Νότια της νήσου Χίου, δυτικά των Ψαρών και Βόρεια της νήσου Ικαρίας !
Για μια ολόκληρη ώρα το Αιγαίο έβραζε και τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη …την ώρα που τα Μαχητικά μας ενεπλάκησαν με τα Τούρκικα ,οι Παραβιάσεις του σχηματισμού και των 2 CN-235  αλλά και του Ελικοπτέρου που είχε απονηωθεί απο Φρεγάτα  γίνονται με Καταιγιστικό ρυθμό πάνω απο 40 σε ένα σύνολο 71 ….
Το Α/ΤΑ απογείωσε 9  F-16 προετοιμάζοντας τους  Χειριστές για τα Χειρότερα που σύμφωνα με  τι εκτιμήσεις μας είναι μπροστά μας !



Το Α/ΤΑ απογείωσε 9 F-16 προετοιμάζοντας τους Χειριστές για τα Χειρότερα που σύμφωνα με τι εκτιμήσεις μας είναι μπροστά μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ