}

08 Μαΐου, 2017

Σύγκριση των Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδας - Αλβανίας - Δείτε το Βίντεο

Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις vs Αλβανικές Ένοπλες ΔυνάμειςΕίναι φοβερό αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με την ανοχή της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας. Είναι εξευτελιστικό για την ιστορία και την δυναμική της χώρας μας να παρουσιάζονται στα Βαλκάνια διεκδικήσεις έναντι  της Ελλάδας από χώρες όπως η ΠΓΔΜ και η Αλβανία. Βεβαίως και η χώρα μας θέλει να τηρεί μια ειρηνική πολιτική απέναντι στους γείτονες της, αλλά αυτό υπερβαίνει τα όρια. 
Είναι, επίσης, εξωπραγματικό να ακούγονται και να ομολογούνται σενάρια για μεγάλη Αλβανία, που να περιλαμβάνουν και ελληνικά εδάφη.  Η Ελλάδα με την παθητικότητα και την ανοχή της επιτρέπει την καταπίεση των ομόαιμων αδελφών μας της Β. Ηπείρου στο όνομα της δήθεν ειρηνικής εξωτερικής πολιτικής. Ήρθε η ώρα να καταλάβουν ΟΛΟΙ στα Βαλκάνια ποιος είναι το ... αφεντικό.
 
Η Σύγκριση της στρατιωτικής δύναμης των δύο χωρών, συμπεριλαμβάνει το ανθρώπινο δυναμικό, τα συστήματα εδάφους, την αεροπορική δύναμη, την ναυτική , τους πόρους, τον εφοδιασμό και την οικονομία.  
Δείτε το βίντεο με τα στοιχεία και θα καταλάβετε, για μια ακόμη φορά ότι η ανοχή μας έχει ξεπεράσει τα όρια:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ