}

11 Φεβρουαρίου, 2017

Άσχημες εξελίξεις: Σε εφαρμογή ΝΑΤΟϊκό σχέδιο αποκλεισμού της διόδου «Α.Μεσόγειος-Αιγαίο-Στενά-Μ.θάλασσα» – Απαγορεύουν τη δίοδο στους Ρώσους και «σπάνε» τη Συνθήκη του Μοντρέ

Εξελίξεις έχουμε αυτήν την στιγμή,  με οσμή ευθείας αντιπαράθεσης Ρωσίας  και ΝΑΤΟ σε δύο μεγάλες Θαλάσσιες περιοχές με τις οποίες ως χώρα έχουμε μεγάλη σχέση. Σίγουρα έρχονται δραματικές εξελίξεις στην Α.Ουκρανία και το ΝΑΤΟ προετοιμάζεται…

Τι είπε ο Στρατηγός Φράγκος για την τουρκική επιθετικότητα

Τι είπε ο Στρατηγός Φράγκος για την τουρκική επιθετικότητα και την προκλητικότητα των τελευταίων ημερών στα Ίμια, πως σχολιάζει τις μαζικές κρίσεις στο Στράτευμα και γιατί ανησυχεί από την Νεοθωμανική πολιτική των Τούρκων.

Ως βαθύς γνώστης της τουρκικής πραγματικότητας ο Στρατηγός έδωσε το δικό του στίγμα και ζητά να συσταθεί Συμβούλιο Εθνικής Άμυνας το οποίο θα χαράξει νέα εθνική στρατηγική !

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Πρώην ΥΠΟΥΡΓΟΙ (που έπρεπε να βρίσκονται στη ΦΥΛΑΚΗ) «συμβουλεύουν» για έξοδο από την Κρίση!!

ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ «ΣΩΤΗΡΕΣ»! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!



«ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ» ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ο βομβαρδισμός του ρωσικού αεροπλάνου στις θέσεις των Τούρκων βόρεια τη πόλης El Bab στην Συρία με αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο τρεις Τούρκοι στρατιώτες και να τραυματιστούν άλλοι 11, βάζει ταφόπλακα, όπως υποστηρίζουν πολλά τουρκικά ΜΜΕ, στην επαναπροσέγγιση Τουρκίας Ρωσίας ενώ εγκαθιδρύει ένα έντονο κλίμα καχυποψίας στις κινήσεις αλλήλων στο μέτωπο της Συρίας.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΕΠΑΝΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - Απεστάλη από το ΥΠΕΘΑ η LOR για τα OH-58D Kiowa Warrior

Προχωράει στο τελικό στάδιο η υλοποίηση πρόμήθειας από τον ελληνικό Στρατό του OH-58D Kiowa κάτι που θα βοηθήσει στην αποτρεπτική ικανότητα της χώρας καθώς απεστάλη από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην υπηρεσία αμυντικής συνεργασίας του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ (DSCA: Defense Security Cooperation Agency) η επιστολή αίτησης (LOR: Letter of Request).

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ