}

03 Απριλίου, 2017

Handelsblatt: «Η Ελλάδα χρειάζεται κούρεμα χρέους, όπως το 1953 η Γερμανία»

debt

Ενώ οι διαπραγματεύσεις για να κλείσει η αξιολόγηση συνεχίζονται, η Handelsblatt επαναφέρει τη συζήτηση στη δυσεπίλυτη διαφωνία μεταξύ ΔΝΤ και Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, που δυσκολεύει την επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στους δανειστές και την Αθήνα.

Πώς θα υπολογίζονται οι συντάξεις στο Δημόσιο και στα ειδικά μισθολόγια (ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ)



Ερμηνευτική εγκύκλιο εξέδωσε στις 31/03/2017 το ΥΠΟΙΚ με θέμα: «Οδηγίες για την εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 2α του άρθρου 8 του ν. 4387/2016 (A 85). Προσδιορισμός συντάξιμων αποδοχών και σχετικών κρατήσεων δημοσίων λειτουργών και υπαλλήλων»

Τυφλό χτύπημα από το 2019 στις συντάξεις των στρατιωτικών


Οι δανειστές απαιτούν να περικοπούν 30% - 40%! Επιδρομή και στις αποδοχές όσων ήταν ασφαλισμένοι στο ΤΕΒΕ

Τυφλό χτύπημα» στις συντάξεις τους που φτάνει έως και το 40% θα δουν οι στρατιωτικοί από το 2019, εξαιτίας της κυοφορούμενης κατάργησης της «προσωπικής διαφοράς», στο πλαίσιο του βαρύτατου νέου πακέτου μέτρων ύψους 3,6 δισ. ευρώ (2% του ΑΕΠ) το οποίο επιχειρούν να οριστικοποιήσουν κυβέρνηση και δανειστές. 

Μέχρι 24 μαχητικά MALE MQ-1 Predator προμηθεύεται η Ελλάδα από τις ΗΠΑ


του Γιάννη Πετρίδη

Σύμφωνα με πηγές της Πολεμικής Αεροπορίας, οι ΗΠΑ κατά το πρόσφατο ταξίδι του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ συμφώνησαν να διαθέσουν στην Ελλάδα μαχητικά MALE MQ-1 Predator.

Συλλήψεις κατασκόπων και ανησυχία για πρόκληση «θερμού» επεισοδίου και προβοκάτσια της Άγκυρας


Για ένα ολόκληρο δίκτυο που δρα υπέρ της Τουρκίας και αποτελείται από μετανάστες, Ευρωπαίους συνταξιούχους και πράκτορες της ΜΙΤ έρχονται στο φως αναφορές δημιουργώντας προβληματισμό για πρόκληση προβοκάτσιας ή θερμού επεισοδίου ανά πάσα στιγμή.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ