}

23 Απριλίου, 2017

Mεγάλες αλλαγές στην ΠΑ εν όψει έλευσης F-35 και «φονικών» UAV - ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΠΟΙΟΙ «ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ» ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

του Πέτρου Αναστασίου

Η Πολεμική Αεροπορία για πρώτη φορά στην ιστορία της αντικαθιστά τα επανδρωμένα αναγνωριστικά αεροσκάφη με μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα: Με απόφαση του ΑΑΣ τα αναγνωριστικά RF-4E Phantom (αναστέλλει την λειτουργία της στις 5 Μαΐου η 348 Μοίρας Τακτικής Αναγνώρισης στις 5 Μαΐου)

ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ Επιστολή «κόλαφος» Ν.Κοτζιά στον ΟΗΕ: «Σύμβουλος σας ενεργεί υπέρ της τουρκικής πλευράς»!


Με επιστολή του ο Ελληνας υπουργός εξωτερικός Νίκος Κοτζιάς προς τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες «καίει» τον ειδικό σύμβολο  Εσπεν Αιντα. Για άλλη μια φορά ο κ.Κοτζιάς ξεσπαθώνει προσπαθώντας να βρει μια δίκαιη λύση για το Κυπριακό και βγάζει στη φόρα το σκοτεινό παρασκήνιο πίσω από τις διαπραγματεύσεις.

Τι δουλειά είχε ένας στρατηγός του ΓΕΣ… στο υπ. Εργασίας;

Το ΥΠΕΘΑ εγκαινιάζοντας νέα τακτική, έστειλε Στρατηγό στο υπουργείο Εργασίας για να βεβαιωθεί ότι ισχύουν οι νόμοι! Θα το κάνει και σε άλλα υπουργεία;


Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ
Νέα τακτική εγκαινιάζει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ο Στρατηγός Πρασσάκης πήγε σήμερα το υπουργείο Εργασίας για να ρωτήσει εάν ισχύει ο νόμος Κατρούγκαλου! Είχε προηγηθεί επιστολή της ΓΔΟΣΥ με το ίδιο θέμα. Μάλιστα, ζήτησε και πήρε γραπτώς από το υπουργείο Εργασίας ότι ισχύουν οι νόμοι που ψηφίζονται στη Βουλή!

Τι θα κάνει μετά την απόσυρση RF-4E η Πολεμική Αεροπορία;

Σημαντικές αλλαγές στο εσωτερικό της Πολεμικής Αεροπορίας αναμένονται να δρομολογηθούν μετά τον παροπλισμό των τελευταίων αεροσκαφών RF-4E Phantom και την αναστολή λειτουργίας της 348 Μοίρας Τακτικής Αναγνώρισης στις 5 Μαΐου.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ